Projecten

”What matters” een cultureel uitwisselingstraject naar van Den Haag naar Duitsland. In samenwerking met haags theaterhuis & interculturalez Berlin een avontuur aangegaan vol creativiteit, verbinding, ontdekken & uit je comfortzone treden.  

De jongeren krijgen een stem aan de maaktafel. Zij hebben een opdracht gekregen om op te schrijven wat ze belangerijk vinden! Wat is belangerijk voor jou?

Met het mooie weer zijn wij lekker gaan repeteren op een buitenplaats genaamd haus der statistiks in Alexanderplatz. 

Fashion on tha block festival

Een modebewuste festival voor jong en oud. Een dag om te kunnen en mogen experimenteren met verschillende kunstuittingen. Zoals Beauty, Fashion, Hair, Make-up en craft.

   Theatervoorstelling Weet wie je bent

Een dansvoorstelling voor jong en oud. Het bespreekbaar maken van verschillende thema’s zoals discriminatie, leven met een beperking, armoede en pesten. Verteld en laten zien op een manier dat past binnen deze huidige maatschappij. 

Young Female edition

Vrouwendag gevierd door de jonge vrouw en moeders met kinderen. Het vieren van het vrouw zijn, het samenzijn en het versterken van de band. het lekker eten mocht natuurlijk niet ontbreken. Hoe vier jij vrouwendag dit jaar? 

Jonge makers traject

De visie van de jonge maker staat centraal. Het bieden van een experimenteel podium waarin jij jezelf mag zijn en mag laten zien waar jou creatief hart sneller van gaat kloppen. 

Vakantiekampen

Wij organiseren jaarlijks 4 vakantiekampen in samenwerking met onze 4 partners. Stichting Leergeld, Haags theaterhuis, 1001 nacht & Art scool.

 

Jonge makers traject

Breng je visie tot leven en laat de jongeren zelf bijdragen aan het proces van creeeren.

Talent of the Hague

In samenwerking met jongeren een talentenshow georganiseerd voor de haagse jongeren tussen 15 en 27 jaar. De flyer is ook zelf ontworpen door de jongeren.  

Afro dance camp

Een danskamp gericht op de afro genre. Tijdens corona zijn wij begonnen met aanbieden van danslessen buiten.  Let’s dance outside was onze quote.

Wereldreis door Laak

In samenwerking met meerdere partijen in Laak is de wereldreis door Laak in stand gebracht. Het is een programma gericht op dans – educatie & eten. We kiezen samen 3 landen die centraal staan. Maak kennis met gewoontes, tradities en meer. 

Wedstrijddansen (internationaal)

Verschillende dansdocenten werken met de jongeren samen aan een mix van verschillende dansstijlen. Op deze manier kunnen de jongeren een mooie mix van verschillende dansstijlen laten zien en werken aan techniek. De kans bestaat zelfs dat zij kunnen meedoen met een internationale danswedstrijd. Durf jij het aan?

Beautydag voor jongeren

In samenwerking met Wijkz hebben wij in de vakantie een beautydag georganiseerd voor jongeren. De jongeren hebben geleerd om haren te vlechten, nagels verzorgen en ze hebben lekker mogen dansen op vette afrobeats. 

Museumbezoeken (educatie)

Tijdens onze vakantiekampen zorgen wij voor een educatief uitje. Wij vinden het belangerijk dat de jongeren kennis maken met uiteenlopende onderwerpen en de geschiedenis. Wij hebben o.a bezocht het wereldmuseum, afrikamuseum en het kunstmuseum in Den Haag. 

Urbanlab

Wij draaien het urbanlab in samenwerking met verschillende partners in de wijk Laak. De samenwerking bestaat uit het   Laaktheater, Gohard, Art Scool & Haags Theaterhuis. Op deze manier kunnen de laakse jongeren kennismaken met kunst en cultuur Laakbreed.

Jonge Maker Dalvin

Danststuk: Black 7 Queer

Mijn stuk gaat over de zoektocht naar zelfacceptatie van zwarte queers in de huidige maatschappij. Het optreden verteld het verhaal van de moeilijkheden die hierbij komen kijken en het vinden van veilige plekken zoals ballroom die ruimte bieden tot ontplooing van een weg gestopte feminine energie. 

Digitale lessen

Tijdens de coronapandemie zijn we in een snelvaart geraakt om digitale lessen aan te bieden, te werken met choreografen in het buitenland en het uittesten van deze nieuwe vorm van lesgeven. Een best practise in een stroomversnelling.

 

Gerealiseerd door WordPress Inspiro WordPress thema door WPZOOM