Projecten

Projecten die wij samen met anderen hebben mogen draaien en ontwikkelen

”What matters” een cultureel uitwisselingstraject naar van Den Haag naar Duitsland. In samenwerking met haags theaterhuis een avontuur aangegaan vol creativiteit, verbinding, ontdekken, uit je comfortzone treden en nieuwe avonturen aangaan. 

De jongeren krijgen een stem aan de maaktafel. Zij hebben een opdracht gekregen om op te schrijven wat ze belangerijk vinden! Wat is belangerijk voor jou?

Met het mooie weer zijn wij lekker gaan repeteren op een buitenplaats genaamd haus der statistiks in Alexanderplatz. 

Fashion on tha block festival

Een modebewuste festival voor jong en oud. Een dag om te kunnen en mogen experimenteren met verschillende kunstuittingen. Zoals Beaty, Fashion, Hair, Make-up en craft.

Theatervoorstelling Weet wie je bent

Een dansvoorstelling voor jong en oud. Het bespreekbaar maken van verschillende thgema’s zoals discriminatie, leven met een berperking, armoede en pesten. Verteld en laten zien op een manier dat past binnen deze huidige maatschappij. 

Young Female edition

Vrouwendag gevierd door de jonge vrouw en moeders en kinderactiviteiten. Het bewust zijn van het vrouwzijn, het samenzijn en de sociale cohesie onderling. 

Jonge makers traject

Het tot leven laten komen van een visie door het oog van jonge makers. Het doel is vooral om de jonge maker te laten experimenteren en een podium te kunnen bieden.

Vakantiekampen

Wij organiseren jaarlijks 4 vakantiekampen in samenwerking met onze 4 partners. Stichting Leergeld, Haags theaterhuis, 1001 nacht & Art scool.

Jonge makers traject

Breng je visie tot leven en laat de jongeren zelf bijdragen aan het proces van creeeren.

Talent of the Hague

In samenwerking met de jongere een talentenshow georganiseerd voor de haagse jongeren tussen 15 en 27 jaar. 

Afro dance camp

Een danskamp gericht op de afro genre. Tijdens corona zijn wij begonnen met het dansen buiten. Let’s dance outside was onze quote.

Wereldreis door Laak

In samenwerking met meerdere partijen in Laak is de wereldreis door Laak in stand gebracht. het is een programma gericht op dans – educatie – eten-

Wedstrijddansen (internationaal)

Verschillende dansdocenten werken met de jongeren samen aan een mix van verschillende dansstijlen. De jongeren hebben het zelf geschopt naar de wk maar zijn daar helaas nog niet in de prijzen gevallen. Internationaal wel ervaring opgedaan in Schotland. 

Beautydag voor jongeren

In samenwerking met Wijkz hebben wij in de vakantie een beautydag georganiseerd voor jongeren. Hierin werd geleerd om haren te vlechten, make up aan te brengen en je gezicht te reinigen. Hoe kan jij je nagels goed verzorgen en help je elkaar nagellak op te brengen. 

Museumbezoeken (educatie)

Tijdens onze vakantiekampen zorgen wij voor een educatief uitje. Wij vinden het belangerijk dat de jongeren kennis maken met uiteenlopende onderwerpen en de geschiedenis. Wij hebben o.a bezocht het wereldmuseum, afrikamuseum en het kunstmuseum in Den Haag. 

Urbanlab

Wij draaien het urbanlab in samenwerking met verschillende partners waaronder het Laaktheater, Gohard, Art Scool & Haags Theaterhuis. In de wijk Laak waar de jongeren op deze manier kennismaken met kunst en cultuur Laakbreed.

Jonge Maker Dalvin

Danststuk: Black 7 Queer

Mijn stuk gaat over de zoektocht naar zelfacceptatie van zwarte queers in de huidige maatschappij. Het optreden verteld het verhaal van de moeilijkheden die hierbij komen kijken en het vinden van veilige plekken zoals ballroom die ruimte bieden tot ontplooing van een weg gestopte feminine energie. 

Digitale lessen

Tijdens de coronapandemie zijn we in een snelvaart geraakt om digitale lessen aan te bieden, te werken met choreografen in het buitenland en het uittesten van deze nieuwe vorm van lesgeven. Een best practise in een stroomversnelling.

 

Gerealiseerd door WordPress Inspiro WordPress thema door WPZOOM